Hjem

Velkommen til Sørengen Kjøreskole på nett!

Vi har avdeling både på Leira og Dokka

Her kan du finne informasjon om oss og hva vi kan tilby.

Ta gjerne kontakt på tlf 613 613 36 / 911 23275 eller e-post post@sorengen.no eller bli venn av oss på facebook

 


Oppdatert: 30.07.2015, 21:15

Kurs

Trafikalt grunnkurs

Trafikkalt grunnkurs uten mørkekjøring begynner på Leira 24. august


 

 

 


Oppdatert: 02.01.2015, 15:41

Nyheter


Åpner ny avdeling på Dokka

15. oktober åpner vi avdeling på Dokka. Vårt teorilokal er i 2. etg i Kalstadgården i Parkgata 6.


50 km/t traktor


Vi kan nå tilby opplæring på den nye traktorklassen T5.

Det består av et 7 timers kurs uten prøve etterpå. Du må fra før ha klasse T eller BE.


Ny skolebil.

Vi har kjøpt en ny Mitsubishi ASX skolebil for opplæring i klasse B og BE.


Ny Mitsubishi skolebil

Vi har kjøpt ny Mitsubishi Outlander. Bilen er lettkjørt med høy og oversiktlig førerplass. Bilen benyttes av trafikklærer Steinar Lome til B og BE opplæring.


Ny skolesykkel

Vi har kjøpt ny sykkel for opplæring i den "nye" A2 Mellomtung klassen. Den nye sykkelen er en 2014 modell Kawasaki ER6N med ABS

Ny medarbeider

Steinar Lome har begynt å jobbe hos oss. Han er trafikklærer med flere års erfaring. Han er trafikklærer på bil og bil med henger. Vi ønsker Steinar velkommen som kollega. Vi har nå derfor økt kapasitet på opplæring.

Refleksvest på tohjuling

Fra 1. januar ble det påbudt å medbringe refleksvest på alle mopeder og motorsykkler.

Ny skolebil

Vi har kjøpt ny skolebil. Bilen er en 2014 modell Mercedes Benz A klasse. Utstyrsnivået er høyt, og dette er en av de aller sikreste bilene i sin klasse. Utgaven vi har kjøpt er Urban Style.

Snøscooter opplæring

Vinteren 2013 har Mikal Nergård og Ole Martin Sørengen bestått utdanningen som snøscooter instruktør. Udanningen har foregått ved Høyskolen i Finnmark, avdeling Alta. Planen er derfor å starte med snøscooter opplæring i Valdres førstkommende vinter.

Ny skolesykkel

Vi har kjøpt ny tung skolesykkel. Dette er en 2012 modell Yamaha XJ6N med ABS. Sykkelen er senket og har justerbart styre. Dette fører til at sykkelen passer store som små personer.

Mopedopplæring

Fra 1. juli 2011, kan vi igjen tilby mopedopplæring. Vi har gått til innkjøp av 3 stk. 2011 modeller av typen Yamaha Neos. Yamaha Neos har en miljøvennlig 4 takt væskeavkjølt innsprøytningsmotor og effektive skivebremser foran. Vurderer du å ta lappen på moped i år, bør du ikke drøye med å ta kontakt

 

Ny medarbeider

Mikal Nergård har valgt å jobbe som trafikklærer hos oss.Mikal kommer fra Trøndelag, men skal flytte til Valdres. Han vil starte i jobben 3 juli. Mikal er nyutdannet trafikklærer ved Høyskolen i Nord Trøndelag, og vil undervise i flere førerkortklasser. Fra sommeren av, vil vi derfor få betydelig økt kapasitet.

Ny skolebil

Vi har gått til anskaffelse av ny skolebil. Den nye bilen er er Mitsubishi ASX. Dette er en bil med god sikkerhet og mye utstyr. Du sitter høyt, og har fin oversikt. Blant annet er den utstyrt med 4WD, ABS, ESP, traction control, vidvinkel xenon lys, beltestrammere og knekollisjonspute.

Ny medarbeider

Signe Lome har startet opp som trafikklærer hos oss. Hun er bosatt på Fagernes, og har vært trafikklærer i flere år. Vi har nå økt kapasitet, og kan ta på oss flere elever. Vi ønsker Signe velkommen på laget!

Nytt undervisningstilbud i Valdres

Vi har nå kompetanse for å undervise på truck i klasse C1 og C2. Klasse C1 er teleskoptruck, og C2 er rundtsvingende teleskoptruck. Vi tilbyr nå opplæring på hele 6 typer trucker.

En mer miljøvennlig skolebil

Vi har nå anskaffet oss ny skolebil, som har LPG (liqid petrolium gas) drift. Bilen er en Mitsubishi Lancer Sport Back. LPG som drivstoff gir en stor reduksjon i utslippene av skadelige avgasser. Bilen er også utstyrt med mange sikkerhetsdetaljer, blant annet ABS, ESP, traction control, svingkjøringslys, bi-xenon nær- og fjærnlys, beltestrammere og 9 air bags. Vi har allerede tatt i bruk bilen, og elevene gir uttrykk for at de liker den svært godt.

Ny lett motorsykkel

Vi har også anskaffet oss ny lett mc, det er en Yamaha YBR 125. Dette er en av få sykler med så stor nyttelast at sensor og kjørelærer i de fleste tilfeller kan sitte på bak eleven. Vi mener det er en fordel, spesielt med tanke på sikkerhet for eleven.

"Ny" tung motorsykkel

Vi har kjøpt en 2006 modell Suzuki GSR 600. Denne har 147 kg nyttelast i tillegg til føreren.

Vis kompatibilitet
sorengen.no © 2016
Alle rettigheter er forbeholdt
Bakgrunnsbilde